Wide large large oronhaltagning aug2014 alt1

We’ve pierced more ears than anyone on this planet. Seriously.

37 store piercing 173 cmyk

Vet du om att Claire's tagit mer än 85 miljoner hål i öronen?

Kom in i någon av våra butiker och fråga vår personal så hjälper vi dig!

Kom in i någon av våra butiker och prata med våra öronhåltagningsexperter!

All vår personal är utbildade och kan förklara för dig hur det går till när vi tar hål i öronen. Öronhåltagningen kan göras direkt på plats i butik, så kom in den tid som passar dig.

Hur går det till?

Steg 1: Dags att välja örhänge! Vi har ett brett sortiment av örhängen; örhängen i både guld, medicinskt rostfritt stål eller titanium. Samtliga örhängen som används i samband med öronhåltagning är steriliserade och engångsförpackade.

Steg 2: Förberedelse! Innan öronhåltagning genomförs förklarar vår personal processen för öronhåltagning samt eftervård. I samband med detta får du skriva under ett formulär för att visa att du är införstådd i hur det ska gå till, hur du ska ta hand om hålet efteråt och att du är över 18 år (alt har målsmans godkännande för öronhåltagning).

Steg 3: När ni gått igenom processen, rengöring samt du valt örhänge är du nu redo för öronhåltagning! Inför håltagningen rengörs ditt öra, vilket även görs efter att hålet tagits. Öronhåltagningen är en snabb process som genomförs hygieniskt och professionellt.

Steg 4: Vad händer sen? Jo, i samband med öronhåltagningen får du även en flaska Ear Care Solution som du ska använda för rengöring av det nytagna hålet. Eftervård, dvs hur du ska rengöra och ta hand om ditt hål efter att du kommit hem för att undvika eventuella infektioner är superviktigt. Det är därför mycket viktigt att du lyssnar noga när vår personal berättar för dig hur du ska ta hand om ditt nytagna hål när du kommit hem!

Notera att om du är under 18 år krävs målsman/vårdnadshavares godkännande i samband med öronhåltagningen. Vi erbjuder öronhåltagningar på örsnibb samt yttre överöra.

INSPIRATION!

21913 21913 1

Trendigt

Bohemiskt eller elegant? Färg, silver eller guld? Toppa just din stil med våra trendiga örhängen.
10245 1

Ear cuffs

Är du på jakt efter ear cuffs? Vi har enkla eller dubbla ear cuffs, små eller större, coola, trendiga eller gulliga - upp till dig vad du gillar mest!
76246 76246 1

Party & Strass

Glittrigt, glammigt, strass och fest! Vi har massvis av örhängen att välja bland för att bli strålande snygg inför festen!
10852 10852 1

Gulligt

Hjärtan, fjärilar, cup cakes, söta bär och stjärnor - vi har allt du kan fantisera om och lite till!
47924 47924 1

Fint & Klassiskt

Små fina örhängen och pärlor i en uppsjö av former och färger. Om du vill ha klassiskt med finess är detta något för dig!
26534 26534 1

Fronts & Backs

Fronts & backs är som det låter, dvs ett örhänge som du sätter fast både på fram & baksidan av örat. Klassisk stil eller mer innovativa - spana in det som passar dig!